Uitnodiging Warming-up

Beste tennisleden.

Zoals reeds in de jaarvergadering aangekondigd heeft Fons Houben ons benaderd om de leden te voorzien van informatie wat betreft het voorkomen van blessures door middel van een goede warming-up.

Er zijn 2 data geprikt waarop Fons naar ons tennispark toekomt om samen met jullie aan de slag te gaan, dit zijn

Dinsdag 26 april en Donderdag 28 april
Tijdsduur 1 uur
Startend om 19.00 uur

Ook al is dit niet uw vaste trainingsavond vragen wij u om toch op een van deze twee data te komen, om erachter te komen hoe u uzelf op de best mogelijke manier kunt voorbereiden op een potje tennis.

Hieronder stelt Fons zich kort aan u voor, zodat u weet wat u kunt verwachten deze avond.

Hallo allemaal,

Bij deze wil ik me even kort voorstellen aan U, omdat ik medio april /mei een warming-up uurtje bij uw tennisvereniging zal gaan organiseren.

Waarom: In principe heel eenvoudig, het begint weer goed weer te worden, het tennisseizoen gaat weer starten en velen van jullie willen weer actief hun sport gaan beoefenen.

Echter ieder jaar zie ik weer veel sporters die zich niet voorbereiden op het komende seizoen, of op de trainingsdag zich niet (goed) opwarmen, maar er gewoon weer fanatiek tegenaan gaan alsof ze nog steeds 20 jaar zijn. Met als gevolg dat ze bijv., een zweepslag maken, een tennisarm blessure weer activeren, een achillespees afscheuren, etc. etc.

Ook heb ik begrepen dat jullie tennisvereniging nogal veel oudere sporters heeft en dus de kans op blessures hierdoor nog groter is. Tijdens gesprekken gedurende een massage met 2 van jullie (oud)bestuursleden, heb ik spontaan aangeboden om bij jullie tennisvereniging eens een actieve warming-up-les te verzorgen.

In dit uurtje leer ik jullie op een simpele opbouwende maar veilige manier diverse oefeningen om lenig, soepel en opgewarmd te starten met een training. Deze oefeningen kun je ook thuis blijven oefenen om goed in conditie te blijven voor de alledaagse activiteiten of het fietsuurtje in het weekend.

Wie ben ik.

Mijn naam is Fons Houben, een vrolijke spontane man, getrouwd en heb een 1 vrolijke dochter en woon in Brunssum. Daar ik mijn hele leven een positieve lifestyle hanteer, ben ik een makkelijk benaderbaar persoon. Ik heb gedurende mijn leven een grote passie voor sport ontwikkeld. Dit heeft in de jaren 2007 t/m heden geleid tot nieuwe passies, namelijk de (sport)massage maar ook de liefde om actief les te geven.

Ondertussen ben ik al 15 jaar actief als (sport)masseur, was ik aangesloten bij de voormalige organisatie Topsport Limburg, ben ik enkele jaren actief bestuurslid geweest van NGS Limburg, ben ik nog steeds actief lid van het NGS massageteam Limburg, en ben ik ook werkzaam als medisch personal trainer en begeleid ik diverse sporters zoals hardlopers, wielrenners, triatleten, korfballers, handballers en tennissers  bij hun sportieve doelstellingen. Dit alles heeft ertoe geleid, dat ik vanaf 2017 van deze passies mijn werk heb gemaakt en ik werk nu als ZZP’er met mijn eigen bedrijf Houbenhealth. Ik vind zoveel voldoening in mijn werk dat ik steeds weer nieuwe uitdagingen opzoek om mijn kennis en kunde te verbreden om zo mensen gezond en veilig te laten sporten.

Dit is in een paar woorden wie ik ben. Nieuwsgierig geworden?  Kom dan naar een van deze 2 bijeenkomsten, doe lekker actief mee en stel je vragen en creëer voor jezelf een veilige sportieve omgeving.

Met vriendelijke groet,

Fons Houben

Houbenhealth

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *