Rondleiding op de begraafplaats in Margraten

Beste leden,

Hierbij wil ik jullie uitnodigen voor een rondleiding op het Amerikaans kerkhof in Margraten. Tijdens de rondleiding zal er stilgestaan worden bij waarom Margraten is uitgekozen om een Amerikaanse begraafplaats te herbergen.

Tevens wordt een stukje geschiedenis over WO II verteld, de mogelijkheden binnen het adoptie programma alsmede de Gezichten van Margraten. Ook zal ik over enkele soldaten hun persoonlijk verhaal vertellen.

De rondleidingen zullen plaats vinden op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober.
Op de vrijdag starten we om 14 uur en de zaterdag om 12 uur. De groepen zullen max 15 personen groot zijn dus vol=vol. Aanmelden kan via erenspierre2908@gmail.com graag naam en telefoonnummer vermelden.

Mocht het weer dermate slecht zijn dan plannen we een nieuwe afspraak.

Tip: warmkleden en goed schoeisel!

Met vriendelijke groet,
Pierre Erens

Zij bleven voor altijd jong!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *