Kaarten

Lieve mensen,

De afgelopen weken waren weer zeer heftig met het overlijden van Jos Engelen en Math Meis. Wij wensen de nabestaanden, bekenden en vrienden veel sterkte met dit grote verlies. Ze zullen heel erg gemist worden op ons clubje.

Desondanks willen we iedereen het beste wensen voor het nieuwe jaar 2023.

Aan de andere kant gaat het voor ons clubje ook weer verder: aanstaande zondag (8 januari) is het kaarten, wederom om 10.15 uur. Dus mocht u mee willen doen, zorg dat u op tijd bent. De organisatie ligt in de goede handen van Michette a Campo dit keer.

Hopelijk tot snel.

Met tennissende groet,

Dimitri Muijs
Secretaris

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *