Kalender

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pinkstermaandag wandelen t.b.v. KIKA

6 juni 2022 @ 08:00 - 17:00

Pinkstermaandag 6 juni organiseert de stichting wandelen voor KIKA uit Brunssum weer haar jaarlijkse sponsor wandeltochten t.b.v. KIKA.

Ook dit jaar kunt u weer kiezen uit 3 afstanden 7, 14 en 21 km. Alle afstanden vertrekken vanaf het evenemententerrein in het Schutterspark, Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum waar in de directe omgeving meer dan voldoende parkeerplaatsen zijn.

De wandelingen gaan alle drie door de mooie natuurgebieden en verkeersluwe buurtschappen in de omgeving van Brunssum.

  • De 7 km is een wandeling voor de beginnende wandelaar die door het Schutterspark richting de Brenkberg en het dal van de Rode beek in Schinveld gaat. Bij het tennispark in Schinveld is een rust- en controle post ingericht. Na evt. een hapje en/of drankje genuttigd te hebben wandelen ze weer door het dal van de Rode beek en buurtschap Oeloven terug naar het Schutterspark en de start- en finishlocatie.
  • De 14 km is een wandeling voor de al iets meer geoefende wandelaar en gaat ook via het Schutterspark naar o.a. de Brenkberg en buurtschap Nieuw Einde in Schinveld. Via weer de Brenkberg en het dal van de Rode beek zullen deze wandelaars ook uitkomen bij de rust- en controlepost. Vanaf hier wandelen de deelnemers via het nieuwe aangelegde fietspad richting het Clemensdomein en Merkelbeek. Via de buurtschappen de Kling, Klingbemden en Haefland wandelen ze weer richting het dal van de Rode beek om via buurtschap Oeloven weer in het Schutterspark en de start- en finishlocatie uit te komen.
  • De 21 km is een wandeltocht voor de gevorderde wandelaars en is dezelfde wandeling als de 14 km alleen maken zij een extra lus die via de brandweerkazerne in Schinveld richting Bingelrade gaat. Net voor dat ze Bingelrade bereiken gaan ze door holle wegen naar Etzenrade. In Etzenrade wandelen ze door de tuinen van kasteel Etzenrade om via de fiets- en voetgangersbrug over de N274 in Schinveld uit te komen. Via de kern van Schinveld wandelen ze weer naar de rust- en controlepost en wandelen hierna het 2de deel van de 14 km.

De starttijden zijn:

  •   7 km tussen 8.00 en 14.00 uur.
  • 14 km tussen 8.00 en 13.00 uur
  • 21 km tussen 8.00 en 12.00 uur.

De rustlocatie sluit om 15.30 uur en de finishlocatie om 17.00 uur.

De gehele opbrengst van de wandelingen gaat naar KIKA zodat ze hun werk en onderzoek om minder sterfgevallen onder kinderen door kanker te voorkomen, kunnen voort zetten.

Wanneer u van wandelen houdt en/of KIKA een warm hart toedraagt zien wij u graag op Pinkstermaandag 6 juni met nog heel veel andere wandelaars deelnemen aan de sponsor wandeltocht t.b.v. KIKA in Brunssum.

Mochten er nog vragen zijn stuur dan een mailtje naar:

wandelenvoorkika@hotmail.com

Gegevens

Datum:
6 juni 2022
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Schutterspark Brunssum
Heidestraat 20
Brunssum, 6443 VZ Nederland
+ Google Maps

Organisator

wandelenvoorkika@hotmail.com
E-mail
wandelenvoorkika@hotmail.com

Gegevens

Datum:
6 juni 2022
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Schutterspark Brunssum
Heidestraat 20
Brunssum, 6443 VZ Nederland
+ Google Maps

Organisator

wandelenvoorkika@hotmail.com
E-mail
wandelenvoorkika@hotmail.com